Přidat odpověď
Ahojky,
Martino, dík za odkaz, ale nic co bych nevěděla jsem tam nenašla, takže to stále vidím v pohodě, hlavně jsem totiž mluvila se svým gyn a ten říkal přesně to co píšou v tom článku: V případě nákazy od začátku druhého trimestru do pěti dnů před porodem získá dítě od matky protilátky a infekce se u něj neprojeví nebo jen velmi mírně. Což přesně platí pro mě, protože jsem ve 32tt, takže do porodu daleko, nehledě na to, že jsem je na 90% už měla, takže fakt nic závažnýho.... Vím, že inkubační doba je 2-3 týdny, ale pro mě je důležitý to, že teď musíme být s Jindrou opravdu týden zavřený doma, ale pak může odjet na chalupu a a já budu čekat kdy se osype Fan...
Jo a na rovinu, takovéhle "zdroje" neberu moc vážně, já si informace hledám spíš na odborných, v tomhle případě lékařských serverech a ptám se přímo doktorů, což jsem udělala, proto jsem v klidu...
Jindrovi se přes noc zase objevily další neštovice tak už je pěkně kropenatej :-DDDDD ale jinak řádí jak černá ruka :-DDDD opravdu nemocný dítě :-DDDDDD
Předchozí