| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
tak Vás po delší době zdravím. Sluníčko se nám zase někde schovává.. Ale letí to neskutečně. Ještě tak 7 neděl a TP je tu.. Musím nastoupit pomalu na mateřskou a to jsem ještě nepředala všechnu práci. Tak mám co dělat.

Připadá mi, že se tohle těhotenství pořád něco děje. Bohužel, tak moc bych si to jenom užívala, ale co nadělám. Manželovi zemřel před třemi týdny tatínek a nějak se s tím nemůžu srovnat.
A můj táta se po tom úrazu pořád nemůže dát dohromady, hlavně se chová hrozně nezodpovědně, bere prášky proti bolesti, co nesmí.., když mu to začlo otékat, tak říkal, že to nic není, pak z něj po týdnu vylezlo, že mu řekli v nemocnici, že v podobným případě má okamžitě přijet... a tak...
No nic, nechci si jen stěžovat..

Honey, tak jak vypadá s prací. Zase si teď můžeš víc užívat Adélky, než se zase dostaneš do toho kolotoče:-).

Mariettko, Klárka prodělala neštovice před Vánoci, byla jsem asi 13/14tt., no nadšená jsem nebyla, ale lepší než s miminkem. Loni na jaře jsem byla v nemocnici na revizi a chtěli po mě několikrát vědět, jestli jsem je měla a moje mamka už si to nepamatovala. Takže jsem na podzim (to už jsem byla nejspíš těhotná) byla ve virologickým ústavu na testech a tam mě uklidňovali, že když je člověk prodělal, mělo by to být OK. Jen se musí hodně zachovávat hygiena kvůli pásovému oparu, hlavně, když pak praskají ty pupínky. Takže mýt se, mýt se... A když neštovice člověk neměl, tak horší je to na začátku těhu. Ale všeobecně říkali, že mnohem horší je to se zarděnkami, když je maminka neměla, no moje příbuzná je v těhu prodělala a má naštěstí zdravýho kluka.
Tak Ti držím palce, ať to zvládnete. A nechá se Jindra mazat? Klárka se u toho tak ošívala a uskakovala, že jsem nakonec vytáhla po letech:-) nočník, posadila jí před televizi a to najednou šlo.

Holky, přeju hezký den!!!

M.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.