Terezo, dano,
nečetla jsem celou diskuzi, na to nemám nervy, ale díky za Vaše slova. Jsem ráda, že každej nevdií v podnikateli línýho chlapa v obleku a luxusním aute.
Můj manžel vydělává hooodne slušný peníze, podniká v oblasti informačních technologií, původne dělal neco uplne jiného, ale tohle ho bavilo a zajímalo, sám se všechno naučil za chodu, z knížek a doma po večerech. Nebojí se do něčeho jít, najít si obchodní partnery. S kamošem ještě po večerech dělají weby, už se toho hodně naučili, tak mají i zajímavý klienty. Maká od rána do večera a FAKT NEVIM PROČ bychom měli platit takové šílené daně jako 32% z jeho příjmů. Ono i když bude platit 15% z 50 tisíc, tak stejně přispěje do stání kasy ví než ten kdo by platil 15%z 5000. A to podle mně stačí.
Lidi s nižšími příjmý at mají vyšší danové ulevy, ale proboha to braní bohatým!!!!!!!! To je nechutný. I tak platí ti bohatí víc.
Auto máme uplne obyčejné, byt 3+kk na hypotéku. Jediné čeho si hojne dopřáváme je, že si můžu dovolit kupovat zdravý a kvalitní potraviny a na to asi u nás padne nejvíc peněz. Nekupujem si luxusní hadry a vybavení bytu.
martina
Předchozí