Přidat odpověď
Ahoj holky,
jako vždy se to rozjede, když tady nejsem :)
Pracovní report - dneska jeden pohovor na agentuře, jako vždy, paní byla moc milá, taky řekla, že mně doporučí, tak uvidíme. V pátek mám další pohovor u jiné agentury, na plus minus podobné místo, tak jsem zvědavá. Za chvíli budu moct napsat manuál "Jak se chovat u pohovoru".
Včera jsem byla na úřadu práce, opět milá paní, která mne povzbuzovala, že nemám ztrácet naději. A asi na důkaz té naděje mi vyjela z počítače nějaké jejich nabídky; bohužel nic pro mně - v jednom chtějí znalost korejštiny, pak třeba "ochrana exekutora" (asistence a ochrana vykonavatele exekutora při sepisování a zabavování movitého majetku, ztotožnění se s faktem, že práce se týká výkonu exekuce), a podobné.
Beruško, místa tu jsou, ale pokud se nechci za 2 roky ocitnout ve stejné situaci, tak nemůžu brát práci, která mne semele a přestane bavit. Výhoda Prahy je, že těch nabídek je tu pomerně dost, a taky moje osobní, že mám co nabídnout. Aspoň si to myslím :)
Štěpánko, mně se ta chobotnice taky líbí, je opravdu kreativní, ale já osobně bych jí nevybrala. Mně se líbily nějaké prosklené věci, pak jeden návrh s takovými "závěsy", na kterém byly obrázky spisovatelů, a totálně mně odboural jeden návrh, který jsem si pracovně nazvala "hobbití domek", vypadalo to jak nora :)
Neštovice - nevím, jestli vám mám závidět, nebo ne :) Já je neměla, ani v dětství, máma říkala, že ségra je měla, ale já je nechytila, a Adélka je zatím taky neměla. Ve školce měli zatím akorát spálovou angínu, ale ve vedlejší třídě. Asi patřím do té skupiny lidí, co na ně mají imunitu (doufám). Akorát jak tu někdo psal o tom pásovém oparu, tak toho se bojím, měla ho 2x moje kamarádka, a říkala, že to bylo strašný.
Všem těhulkám chci popřát hodně sil do posledních týdnů, a nám ostatním krásné počasí!
Předchozí