7.1.2003 jsem ve zdejší porodnici, prodila císařským řezem dvojčátka - Tobiáška a Aničku. Už od 27.12.03 jsem zde byla preventivně hospitalizována na odd. rizikového těhot., kde jsem byla velmi spokojena s přístupem sestřiček a lékařů. 7.1.03 se můj zdravotní stav zhoršoval - vysoký tlak, otoky, bílkovina v moči a ozvy srdíček našich miminek také nebyly takové, jak si je lékaři představovali, tak bylo rozhodnuto, že mé těhotenství bude ukončeno císařským řezem. Porodila jsem zdravého syna a zdravou dceru o které bylo báječně pečováno na odd. K2. Myslím, že vše proběhlo k mému prospěchu a prospěchu našich dětí. Tuto porodnici doporučiji maminkam, které čekají dítě, ale především maminkám, které čekají dvě a více dětí. Tato porodnice je skutečně velmi dobře vybavená na malé a nedonošené děti, kterým dle mého názoru může nabídnout nu nejlepší péči. Lékaři i sestřičky jsou zde velmi profesionální a ochotní kdydoliv pomoci.Tuto prodnici doporučiji a touto cestou také děkuji za péči, kterou mě i dětičkám poskytnuli.
Předchozí