I já bych ráda připojila svůj názor. Myslím, že lékaři i porodní asistentky dělají ve vyškovské porodnici svou práci velmi dobře. To oni zodpovídají za maminku a miminko. Jestliže paní šlo o zdraví dítěte, pak prostě nechápu, z jakého důvodu odmítala vstupní prohlídku, monitoring srdíčka a další vyšetření, zvláště když neměla těhotenskou průkazku! To mi pak připadá, že právě na to miminko nemyslela vůbec. Ve Vyškově už jsem rodila před třemi lety, teď jsem ve 38tt a na špatné chování lékařů ani porodních asistentek si v žádném případě stěžovat nemůžu. Tímto jim přeji co nejmíň takových negativních příspěvků a hlavně, aby jim neubírali síly a radost z této práce!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.