Jazu nevím kolik máš dětí,ale předpokládám,že to byla tvoje volba a s tím,že se prostě nikam nedostaneš si musela počítat.Takže proč teď fňukat,že já se nemůžu vzdělávat,protože nemám babičky.
Já je taky nemám,teda né babičky hlídací.Přesto jsem při prvním synovi zvládla dodělat střední školu,takže jsem si zaměstnání pak mohla dokonce vybírat(jako zdravotní sestra jsem sehnala místo naprosto v pohodě).Ale bylo to za cenu,že jsem studovala až do porodu a hned po šestinedělí znovu,syna brala s sebou do školy,sehnala si studentku,která za levný peníz byla ochotná občas hlídat.Někdy jsme si hlídali děcka navzájem s kolegyněma.
Teď studuju vejšku,jsem ve třeťáku a jsem těhotná,přesto jsem si dala přihlášku na pokračující studium, a počítám ,že od října normálně s miminem nastoupím do školy,hlídání samo znovu nemám.Ale je to pro mě jediná možnost jak sehnat slušné zaměstnaní a nebýt závislá na tom co mi dá milostivě stát.
Prostě pokud chci slušné zaměstnání,tak se musím snažit.Držet krok v oboru,hledat nové možnosti uplatnění.
Předchozí