Můj první porod byl v roce 2003,bylo to strašné,přístup sester a doktora na porodním sále byl skvělý,na to že to byl první porod šlo vše hladce,ale po převozu na oddělení šestinedělí jsem se nestačila divit,přístup sester byl příšerný,připadala jsem si jak v koncentráku no hrůza.Když jsem letos měla rodit podruhé,rozhodovala jsem se kam,ale nakonec jsem si řekla,zkusím to tam znovu,třeba to bude jiný.A děli se věci,při přijetí perfektní přístup,až na ten šílený monitor,kdy vás tam drží v kontrakcích,ale to se dá přežít,pak už to šlo hrozně rychle,paní doktorka nevím přesně jmeno asi Krčmářová,byla skvělá,porod proběhl hladce,rychle,ani jsem nevěděla,že mám nástřih.Po porodu jsem malého hned viděla,dali mě ho hned na prsa a po celou dobu se o mě perfektně starali celý personál.Po převozu na na pokoj jsem byla mile překvapená přístupem sestřiček,opravdu byly milé,ochotné,žádný problém.Sestry u dětí byly také perfektní,poradily se vším,byly vstřícné a chovaly se opravdu moc hezky.Velice mě překvapilo jak se po 4letech změnilo vše a musím Pardubickou porodnici opravdu moc pochválit,tentokrát se mě ani nechtělo domů.
Předchozí