Ahoj,já musím nesouhlasit. Nevím, jak to v Thomayerce vypadalo před pěti lety, ale já jsem tam rodila před měsícem a všechno bylo naprosto perfektní. Nejlepší byla porodní asistentka, která mě po celou dobu porodu radila co a jak a povzbuzovala mě a paní doktorka co mě rodila byla taky skvělá. Dále musím moc pochválit sympatické dětské sestřičky, které mi s Filípkem moc pomáhaly. Byl velký, já jsem neměla tři dny mléko tak měl hlad a sestřičky mi ho přikrmovaly a dokonce si ho i na jednu noc vzaly k sobě abych se trošku vyspala, protože pořád řval. Takže já jsem byla s péčí v Thomayerce moc spokojená a všem můžu jen doporučit. Podotýkám, že žádnou protekci jsem neměla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.