| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mila Viky !
To co popisujes, mi pripada dost podobne moji situaci. Nastesti pro mne je to jiz minulost. U nas v rodine se o sexu a intimnich vecech taky vubec nemluvilo, se svymi starostmi a radostmi ohledne lasky a kluku jsme se (ja a mladsi sestra) sverovali babicce a nejake znalosti ohledne sexu a tak jsme se dozvidali od kamaradek nebo z casopisu. Takze kdyz jsem se ve svych 19 letech seznamila se svym soucasnym "muzem" (manzele jeste nejsme, ale slovo pritel mi pri delce nasi znamosti pripada trochu nevystizny), tak jsem nemela zadnou sexualni zkusenost a muzsky penis jsem skoro nevidela (kdyz pominu vlastniho otce a muzsky nekde na nudaplazi. A muj muz (a to jeste o tri roky mladsi) me musel doslova ucit dotykani se muzskeho tela a tomu vsemu ostatnimu kolem. A stejne jsem celych 5 a pul roku byla v posteli jak spici panna, jedna poloha, jenom v posteli ... atd. Proste hruza. A pak jsem se nejak "rozjela" (jednou z pricin byl jeho "ulet" s jednou slecnou ze Slovenska, i kdyz to nebylo "fyzicke", ale i tak to na dalku trvalo skoro 3 mesice) a ted me musi muz nekdy i odhanet. A to rozjeti neni jenom ve smyslu castejsiho milovani, ale i ruzne praktiky, ktere se mu driv i trochu hnusily.
Proc to vsechno pisu ? Hlavne proto, abys nepropadala panice, protoze i spatnou vychovou poznamenana zenska se muze "prolomit" (je to sice divne slovo, ale vystihuje to). I kdyz ve Tvem pripade nevim, jestli se s tim dokazete vyrovnat vlastnima silama. Rozhodne si myslim, ze je velmi pozitivni, ze si to uvedomujes a ze se Ti to nelibi. To je asi ten prvni a nejdulezitejsi krok, asi proto, ze je nejtezsi. Asi bych na Tvem miste uvazovala o porade s odbornikem, protoze "lamanim pres koleno" tomu urcite nepomuzes, spis to bude cim dal tim horsi. Asi to nebude jednoduche, ale rozhodne stoji za to v te veci neco zacit delat, zvlast kdyz, jak jsem z Tveho psani pochopila, mate s manzelem jinak pekne manzelstvi. Mimochodem muzes napsat, jak dlouho jsi vdana (jestli to chces sdelovat) ?
Preju pohodove reseni problemu a hlavu vzhuru.
Eliska

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.