dobry den,
chtela bych se podelit o svou zkusenost s porodnici na Obilnem trhu. V dubnu, kdy jsem byla cca v 5.mesici jsem musela byt pro zvraceni hospitalizovava na rizikovem odd. Nejdriv jsme tam prijeli v patek s manzelem. pan doktor me prohledl a konstatoval,ze jsem naprosto v poradku akorat proste hystericka a poslal me domu. Zvraceni neustavalo, takze kdyz jsem v sobe neudrzela ani caj, manzel me v sobotu odvezl opet na obilnak, kde mne pani doktorka doslova servala, jak je mozne, ze jsem si nevyzadala hospitalizaci uz v patek. {jako bych to ja mohla ovlivnit}odvezli mne tedy na rizikove odd., kde me napichli kapacku. timto vlastne dekuji sestricce, ktere jako jedina byla na me hodna a pustila za mnou i manzela v noci kdyz mi privezl veci.
V nedeli rano prisel doktor na vizitu v ceici a v sale, orazitkoval choropisy bez jakehokoli komentare a zmizel. Dostala jsem druhou kapacku a vse probihalo normalne. V pondeli ano byla velka vizita. prisla lekarka a oznamila mi, ze jsem udelala ve svem jidelnicku chybu, takze bych jim mela podepsat nejake lejstro, ze je to vlastne moje chyba. Zadna prohlidka miminka nebo me se nekonala jedinou prohlidku kterou jsem absolovala bylo v sobotu pri prijmu jeste na pohotovosti. Takze pani doktorka rozhodla, ze uz muzu jit domu a nejlepe se nevracet. jelikoz jsem stale mela zapichlou kanylu v zile, naivne jsem si myslela, ze mi sestricka konajici sluzbu kanylu vytahne. bohuzel si na me cas udelala az asi cca po 2 hodinach, kdy jsem si ji sama musela najit a pozadat ji zda by me tu kanylu vytahla. Bylo mi oznameno, ze takove kraviny si maminky vytahuji samy. mozna nektre, ja se pri pohledu na jehlu kacim k zemi. ale nakonec jsme se prece jen domluvili a ja mohla konecne odjet domu...
Pri tehle zkusenosti jsem se rozhodla ze na obilnaku rodit nebudu a rodila jsem ve Vyskove kde me prekvapil prijemny personal, ktere mi plnil snad veskara ma prani a nemusela jsem se niceho doprosovat.. nechci obilnak hanit ale personal je opravdu na nastavajici maminky dost hnusny a arogantni. jen jedna hodna sestricka za 3 dny me hospitalizace je opravdu malo. Doufa, ze maminky, ktere tam rodi, jsou spokojene a nemaji zadnou spatnou zkusenost
Předchozí