Ahojky tak to je pech právě mě čeká soud o děti po12letem manželství jsem si našla odvahu a odejit od mého manžela pomohla mi v tom dovolená ve Francii kde jsem byla se starší dcerkou Bárou a potkala tam svého spolužáka z 8třídy je mi30let a tak jsem se rozhodla že to začnu řešit už vzhledem k tomu že mám někoho kvuli komu jsem to povinna udělat děti se odstěhovali se mnou kromě věcí a pár hraček jsem siu nevzala vůbec nic manžel je hotovej z toho že jsem mu nasadila parohy ale to že jsme už spousty let nežili jako rodina to už nevidí a nejdříve řikal že problémy dělat nebude a ted přišel se střídavopu péčí o děti mám z toho hrůzu jak by mohl takový člověk jako on ktery byl neustále v prachu se starat o mé děti můžu ti říct že jsem z toho uplně na dně nedokážu si představit že mé holčičky bude mít někde 14dní on ten koho já nenávidím už jen pro to že do toho zatahuje děti upřímně tě chápu a věřím že to máš těžké bohužel za prachy si dnes koupíš všechno máme stejnou situaci on má peníze já ne jsem zvědavá jak to dopadne napiš mi email jak se to u vás vyvíjí já ti na 100%odepíšu pevné nervy a drž se Lucie
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.