Ahojky holky za 4dny bude moji maly 5mesicu rodila jsem v Chomutove u porodu jsem mela PA pani Futerovou mudr Frslinkovo a dve mlady sestricky strasne mi vsichni pomahali a povzbuzovali.Do kurzu jsem nesla protoze jsem radsi nechtela vedet co me ceka a ted vim ze to byla velka chyba.Nestacila jsem s dechem a spatne jsem tlacila a na vic jsem den pred porodem vubec nespala neslo to takze jsem byla silene vycerpana mela jsem i vypadky tak si neco i nepamatuju myslela jsem ze uz malou nevytlacim ale povedlo se.Jsem ted moc stastna protoze to bylo vymodleny mimco.Vsichni na sale byli skvely neslysela jsem jediny spatny slovo na mou osobu i kdyz to se mnou nemeli jednoduchy a maly jsem davala zabrat Chtela bych jim vsem podekovat Vladka s Marunkou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.