Lucko
pokud kamarádka rodila v CAP (mmch původní,který založila Zuzana štromerová už nefungoval někdy od roku 2000 a ten další už byl jen nadstandartní porodní sál)tak jí a miminko od vjezdu na operační sál dělily myslím dvoje dveře.To jen tak na okraj
Katko je skvělé,že jsi napsala dopis na BUlovku.Já tam rodila 3x. 2x v CAp a loni po jeho zrušení na sále. Byla jsem velmi spokojená a měla jsem radost,že někde můžu rodit jak chci..pokud jsme oba v pořádku,že miminko mám na těle hned po porodu..Loni mě zaskočily dotazníky,které jsme ovšem podle domluvy s Mudr Záhumenským nemusela podepisovat.Ale to co jsem se dověděla,že je tam za novoty mě fakt mrzí.Doporučila JSEM bULOVKU KAMARÁDCE,ALE KDYŽ SE DOVĚDĚLA,ŽE JEDINÁ BEZPEČNÁ POLOHA JE NA KŘESLE V POLOSEDĚ jinak hrozí zasednutí a jiné věci,změnila názor a jde rodit jinam.
myslím že je škoda,že si tady v Praze maminky už moc vybírat nemůžou. Mám pocit,že se na Bulovce vrací zpět do starých dob,kdy rodičky a vůbec pacienti byly pomalu nesvéprávné osoby.
Předchozí