Monty do vody, to ja taky reseni :-)). Budu zachazet do detailu, ale my pred 14 dny vytopili vanou sousedy, tak predstava vypusteni spuntu a jejich "pintlich" koupelny mne docela pobavila :-))) Ale cim si mne Monty dostala, bylo flaknout s placentou o igelit - no smeju se jeste ted :-))). Ted mne napadlo, ze ja svoji placentu vlasnte vubec nevidela, doufam, ze se zadari pri druhem mimi... Jenom pro upresneni - jak se ta knizka presne jmenuje a kolik priblizne stoji? Taky bych si pocetla :-) Diky za info
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.