Ahoj Věrko, tak to je bezvadná zpráva. Moc ti to přeji a začínám pomalu věřit že se to povede i mě. BT nic moc ale je to trošku lepší co beru kyselinku a Ečko. Pomalu jsem do toho Ečka uvrtala i manžela. Donedávna ho brát nechtěl, že prý jedno díťátko stačí....už si to nemyslí a čeká každý měsíc se mnou zda MS dostanu. Těď zrovinka ovuluju, tak drž palečky aby se zadařilo. Další MS mám mít 29. tak uvidím. Ty se opatruj a buď na sebe hodná, hodně se rozmazluj, protože těhotenství trvá pouze devět měsíců (což v poměru k životu je dost málo). Tak dej vědět co doktor a jak se cítíš ty. Pa pa holčiny snažilky. Janina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.