omlouvam se, ze jsem se vloudila na vasi diskusi, ale jsem "postizena" :o) sberatelskou vasni a zacala jsem sbirat nejenom kinder figurky, ale tez "papirky" (vyobrazena cela serie na jedne strane a obrazek bud figurky nebo stavebni navod ze strany druhe). V ruznych statech jsou paprirky (odborne BPZ - Bei Pack Zettel) ruzne v prislusnych jazycich. Jak se rika "lina huba hole nestesti", tak bych to chtela zkusit a optat se, zda kupujete svym detinkam KINDER SURPRISE vajicka ? Pokud ano a papirky vyhazujete, tak bych mela velke prani, zda byste tyto nemohli davat stranou a eventuelne mi cas od casu poslat s tim, ze bych se samosebou rada revasovala a poslala nejakou drobnost o kteou byste si napsali. Tisicere diky za VASE nabidky na e-mail marta.s@aseco.cz. Preji vsem jen to nejlepsi a pripadne se tesim .... :o) HASTALUEGO - Marta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.