Přidat odpověď
Ahojky, pouť máme příští týden. Ségra prej dovezla jedno bodýčko a dvoje punčocháčky, takže to bude dobrý, jestli teda bude teplo. Jinak jsem se divila, že manžel včera moc nenakupoval, až mi zatrnulo, jestli není nemocnej :-D. To auto bohužel bude až někdy v květnu, protože ten kolega ještě nemá druhý, takže to tak brzo nebude. No a na výlet ještě nikam, manžel začne makat na stavbě, no ale už jsem mu to včera tak trošku vyčetla, že on byl už podruhý bez nás a to ještě chtěl jít včera na pivo. Já o nerada vidím, zvlášť s tím jedním známým, on dost pije a pak i sedne do auta opilej, hodně mi to vadí.
Plus mám tady naproti, ale strašně nerada tam chodím, protože když už něco potřebuju, tak oni to nemají. A když mají, tak je to nějaký prapodivný německý zboží, co se mi nelíbí.
Dneska jedeme opět autobusem s klokankou. Manžel už je v práci. A tvrdil, že bude jenom do oběda, že pak přijde jeho kolega, no toho známe jako svý boty, tak asi čtvrtá hodina to jistí :-D
A grilování bych si taky nechala líbit, jéééé, to musela být bašta. No snad si taky zase něco někdy dám.
Jinak mlá měla včera body s dlouhým a dupajdy, když jsem si ji brala ven, tak jsem ji zabalila do deky fleecové, tak snad neprochladla. S tím mě hrozně máma štve, protože na ní pořád vidí, že je nemocná a hrozně mě tím stresuje. Ale ona teplotu nemá, jen ještě pořád trošku rýmu a kašel, ale není to nic hroznýho, zakašle si tak jednou dvakrát denně.
Tak já valím, ještě se musím podívat, kdy přesně nám ten autobus jede. Měj se hezky, papapa
Předchozí