| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kam s dítětem? Do vozíku!

Zdravíme všechny sportující maminky! Už teď jsem rozhodnutá, jaké vozítko si pořídíme!
Záleží co komu vyhovuje, ale u nás jednoznačně vede Benecykl - vozík za kolo, ale i pro běh. Je ještě lehčí (prázdný pouze 7,2 kg s nosností až 50kg) a znám maminku - cyklistku, která jezdila i s Crooserem, i s tímto - a tato formulka jednoznačně zvítězila! Malé dítě lze připevnit v autosedačče, větší už si spokojeně sedí. S vozíkem lze jezdit na kole a samozřejmě i běhat v terénu.
Na kole nejezdíme, ale jsem závodní běžkyní a běhám také maratóny, takže se už teď těším, až si vyběhnu svých 25-30 km po silnici, Matýsek s tátou za kolem a já za nimi, takže aut se bát nemusíme a já i Matýsek díky možnosti něco s sebou vézt budeme mít jak občerstvovačku na trati, tak i možnost malého třeba přebalit.
Vozík je nízký a kola šikmo jako u formulí pro vozíčkáře, takže je stabilní i ve vyšší rychlosti.
A co na to Matýsek? "Mamka je z těch, co ji nikdo neviděl jít pěšky, pohybuje se zásadně během či poklusem a při slově ´procházka´se jí ježí vlasy hrůzou z pomalého tempa. Spolu jsme testovali několik vozů, prvním z nich byl ´sportovní, haha...´ kočárek u tety, skoro za 30 tisíc. Ač po asfaltce, byl těžký a neovládal se nejlíp. Možná tak na inlajny na hladkou cestu, ale ta nikde u nás není. Máma se mnou byla ve čtvrtém měsíci, vezla pětikilového bratránka a nadřela se jak mezek. Pak jsme otestovali Benecykla - o tři měsíce později, dokonce po travnatý cestě s drny. Máma tehdy v sedmém, vezla 14kg dítě - a v tom terénu, byla úplně v pohodě a ani se nezadýchala. Máma ani o takzvaně normálním kočáru nechce slyšet. Takže se těším, jak s ní budu jezdit na tréninky!"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.