Rodila jsem v této porodnici letos v lednu.Byl to můj druhý porod zde.A stejně jak u prvního,tak i teď jsem byla naprosto spokojená.Od začátku až po opuštění porodnice,byli všichni bezvadní.
Malý se po 9-ti hodinách narodil císařem,protože byl na mou postavu moc velký.Měl 4450g.Jenom mou hloupostí se porod protáhl,protože jsem původně i přes upozornění dr,že miminko je na mně velké, chtěla rodit normálně.
Přesto si péči nemůžu vynachválit a musím poděkovat hlavně se gynekoložce,dr Novákové,která nakonec operaci také prováděla,za její super péči během celého těhotenství.Pak také PA Pištěkové,u které získáte dojem,že je tam opravdu jenom pro vás.Je opravdu skvělá a strašně hodná.Dokáže maminku povzbudit,pohladit a to udělá opravdu strašně moc.
Na odd.šestinedělí byli super sestřičky jak dětské,tak ženské.Bohužel si nepamatuju jejich jména,aleani jednou jsem se nesetkala s tím,že by byly nepříjemné.Mylsím,že je to vše o lidech.Stačí přijít a říct pár slovíček,jako děkuji a prosím,byla byjste tak hodná a všechno jde líp.
Jedimńé,co mi znepříjemnilo pobyt byla spolubydlící,která měla chování řeznického psa.Telefonovala pořád,i v noci,byla zlá na moje mimčo,že pláče,až jsem se ho tam nakonec bála s ní nechat samotné.Otvírala dveře na balkon a venku byla 0,atd. Sestřičky byli moc hodné a měli pochopení a na mou prosbu mně dali na jiný pokoj.
Opravdu porod v této porodnici byl pro mně super.
Přeji všem nastávajícím maminkám,ať mají stejnou zkušenost jako já.A ať nezapomenou,že je opravdu vše o lidech,pokud budu na někoho protivná já,může se dost dobře stát,že se mi to vrátí jak bumerang.
Předchozí