Me se prihodila docela podivna vec. Normalne mam 75A a ted je to 80B. Skutecne se mi behem poslednich dvou tydnu zvetsil obvod hrudniku POD prsy o 5 centimetru; nechapu, jak je to mozne. Jinak mam podobnou zkusenost jako ostatni prispevatelky. Moje normalni mensi poprsi se mi zdalo daleko praktictejsi, ale manzel je se soucasnym stavem naramne spokojeny. V Praze se dobre kupuji podprsenky v podnikove prodejne Trioly v pasazi ze Stepanske ulice, materske podprsenky maji v Tescu na Narodni tride a jeste jeden dobry obchod, kde maji i materske podprsenky je pry na Ujezde, ale ten jsem zatim nezkousela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.