| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ještě malý dodatek, jednak vidím, že jsem tam nasekal pár hrubek, tak se omlouvám, opravit už to asi nejde. (docela chyba, příspěvěk by měl mít autor právo smazat či editovat) A pak ještě k té metodě, nevycucal jsem si to z prstu ani jsem to nevymyslel, je to ověřené a funguje to, ale základ je, aby ta žena opravdu chtěla a aby všechno to, co je tam napsané, dokázala udělat. Jo a ještě je dobré se k tomu všemu začít třeba vyzývavěji líčit a oblékat a pokud je, Viki, tvá dcera taky tvá kámoška a máte spolu holčičí tajnosti a je na tom mentálně už jako dospělá žena (ve třinácti už by mohla, je sice asi dost puberťák, ale situace, kdy je kámoška máma v úzkých by jí mohla přenést do světa dospělých), pak uvaž, jestli jí svůj problém nenaznačit. Třeba ti pomůže vymyslet nějakou lumpárničku, aby se pan manžel nechal nachytat.:-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.