Ahoj Martino,
Tvuj clanek me dost zaujal. A protoze bydlim kousek od Brna, tak jsem rada i za ten tip na miminkovske plavani na Lesne. S moji holcickou jsem jeste zadny kurz neabsolvovala, ale docela by me zajimalo, jak to v nejakem takovem probiha. Moji holcicce se cachtani ve vode zamlouva, doma ji koupu v kybliku, obcas radi s tatinkem i ve vane a ted uz jsme dokonce byly i v bazenu. Mame na zahrade takovy ten kruhovy pro dospelaky a i tam je spokojena. Plaveme s plavacim kolem i bez nej a delame hlouposti. Je opravdu spokojena. Jedno ale nevim - a to, jak navyknout mimco na potopeni obliceje, hlavicky. Jak jsem stacila postrehnout, jakmile ma beruska ve vode pusu i nos, tak ji tam voda hned vlitne. Nosem, pusinku ma zavrenou. Jak se toto uci v kurzu? Budu rada i za informace, kolik hodin kurz obsahuje, jak casto je, jak dlouho trva jedna hodina, jak je to s plavkama (pliny/kalhotky na plavani nejak nemuzu sehnat) a treba i kolik neco takoveho stoji. Na konci leta bych s beruskou urcite rada zacala na nejake to plavceni chodit.
Diky moc za Tvoji odpoved.
Ada
Předchozí