Přidat odpověď
Honey, bylo to škaredé období, Lojzík je hyperaktivní a má ADHD, v psychotestech mu vyšlo podprůměrné soc. cítění, nejdřív něco vyvede a teprve po hodně dlouhé době mu dojde co to provedl a jaké jsou následky. Zažili jsme si fakt svoje, rozdělával ohýnky v bytě, bral nám peníze..... . Zkoušeli jsme ho dát na hlídání ke tchýni, ale i tam to dělal - ona nám nic neřekla, přišli jsme na to náhodou, a řekla jen a co jsem měla dělat, když to chtěl?
Memám hlídání, bydlíme na malém městě, tady práce není pro mě, mám dost zdravotních omezení. Dojíždění do většího města kde by práce byla, trvá půl hodiny+MHD. Jezdila jsem z domu před 7 ráno a vracela se ve 4 a děti byly samy doma odpoledne 2 hodiny.
Vyvrcholilo to tím, když jeden zamindrákovaný debilní soused na nás zavolal sociálku a ta vyhrožovala odebráním dětí... Dodnes nás ten kretén nezdraví, nosí se jak páv a radši se nám obloukem vyhýbá. No, jsem zvědavá jak se bude tvářit až přijdu z porodnice s miminkem.
Mohla bych se tu rozepisovat....., ale moc to už zveřejňovat nechci.
Z tohoto důvodu jsem skončila v práci, řekli jsme si že to finančně nějak zvládneme, chci, aby z mých dětí něco bylo. Na chůvu nemáme, hlídání není, tak nic jiného nezbývá.
Předchozí