Musela jsem prostě napsat. Čas od času zajdu na tyto stránky a čtu mimo jiné i zajímavosti o porodnicích. Trošku mě šokovaly stížnosti na Libereckou porodnici.Rodila jsem v srpnu 2003 v Liberci v nové porodnici. Od přijímací kanceláře, skrze porod až po následnou péči - si absolutně nemůžu na nic stěžovat, kromě stravy. Tak se nebojte a v klidu si odroďte a nenechte se nikým stresovat. Každá jsme jiná, každá máme prah bolesti taky úplně někde jinde. Vemte si sebou chlapa nebo kamarádku, ať Vám to jde lépe. A nebuďme tak rozmazlené a ufňukané. Vždyť naše maminky neměly žádné vany na pokoji, žádné partnery u porodu a běhá nás tu okolo až až... Prostě to zvládnete. Ahojky a porodům zdar Klára
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.