| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Dobrý den,
evidentně jste vůbec nepochopila můj článek. Já jsem naopak psala, že zde ženy mohou být spokojeny, ale o to tu nejde...
Tak mi zkuste napsat Vy, co byste dělala, kdyby Vaše dítě každé tři hodiny nejméně hodinu řvalo hladem. Víte jak se na to dívám dnes? Měla jsem ten reverse podepsat hned první den. Dodnes se mi zdá o tom, že moje dítě řve hladem, že mu nemám dát, co najíst. Jsou to horší sny než cokoliv jiného. NIKDO mi neřekl, že kojení může bolet. Naopak mi tam sestry říkaly, že to bolest NESMÍ. I v literatuře je napsáno, že bolet to může pouze při nesprávné technice. Ale já neměla nesprávnou techniku. NIKDO mi neukázal jak dítě přebalit. Ukázali mi, jak ho vykoupat, ale o tom, jsem nepsala, že by mi neukázali.
A jak je to dnes? Já svoje dítě dodnes KOJÍM a jsem na to pyšná. A přitom MĚ sestry obviňovaly, že svoje dítě neuživím. Stále mám při tom trochu bolesti, i když jsou už menší, udělal se mi tam takový "mozol" :-). Před 14 dny jsem potkala maminku, s kterou jsem ležela na pokoji. Mlíko jí teklo proudem a přitom kojila jen do 2 měsíců.
Vy nemáte právo mě soudit. Stojím si na svém, že do Bohunic už nikdy v životě a to mají ještě štěstí, že jsem je nazažalovala, jednu dobu jsem to chtěla udělat. Já absolutně nechápu, jak si můžete myslet, že bych si to vymyslela. Proč bych to asi tak dělala?! A vždyť si přečtěte i jiné názory, některé jsou dost podobné. A hlavně mi nepiště, že jsme se domluvili, abychom pomlouvali Bohunice. To byste byla jenom k smíchu.
Buďte ráda, že jste zde byla spokojená, moc Vám to přeju a konec konců i těm Bohunicím to přeju, aby se jim zlepšila pověst.
Ahoj Ivana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.