Zdravím všechny dvě maminky hemofiliků! Četla jsem si vaše povídání, a koukám, že si píšete sami dvě a nikdo ostatní se k vám nepřipojuje a přitom vím, že je hodně rodičů dětí s hemofílií. Škoda, že se nikdo nepřipojuje. Přesto Vám přeji hezký pokec a co nejméně starostí s hemofílií. Ono to zas není tak jednoduché, jak jsem vyčetla z Vašeho povídání. Já mám hodně zkušeností, přesto jsem šťastná máma, která yvchovala hemofilika tak, aby si věděl se svou nemocí rady. Mějte s eobě hezky a držím palce. sofi
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.