Mám celkem čerstvou zkušenost z porodnice na Slovanech. Celémé těhotenství bylo v celku bezproblémové, jen na konci si můj syn dal na čas, nechtělo se mu na svět. 10 den po termínu jsem byla přijata na vyvolání porodu, byla to středa. Šla jsem tam s obavami a dá se říci i poměrně vystrašená, protože mě spousta maminek strašila a to na klidu před dnem D nepřidá. Hned u přijetí na mě byla sestřička moc hodná, uklidnila mě, že se to prvorodičkám stává a, že bude vše v pořádku. Lékaři se skutečně hodně snažili a sestřičky se ke mě chovaly jako kdybych byla jejich dcera nebo sestra(to podle toho kolik jim bylo let). V sobotu nadešel náš den, jak se nám ze začátku moc nechtělo, tak potom jsme to vzali hopem- v 9 hodin mi začaly kontrakce a v 13:30 hod už můj chlapeček řval , aby ho nikdo nepřehlédl. Celý porod jsem měla tu nejlepší péči, porodní asistentka byla super a paní doktorka skutečně ohromná. Můj osobní pocit byl jako bych tam měla blízké ženy, které dělají pro mě jen to nejlepší. Ještě jednou jim musím poděkovat. A jsem rozhodnutá, že pokud nám vše vyjde a budeme chtít druhé dítě, tak nikde jinde nechci rodit- ale to už bude v novém. Prostě tam jsou profíci- mě nevadilo zastaralé prostředí, ale péče byla užasná. Takže v novém to bude úplně bez chybičky.
Předchozí