den ovulace se neda stanovit na stejny den v kazdem cyklu. Mnoho faktoru jej ovlivnuji. Jiz leta se sleduju (delam PPR) a vim, ze me cykly jsou dlouhe (30+ dnu) - kazda zena totiz neni "podle sablony". Dle tabulek mam ruzne 1. dny vzestupu teploty (= den bezprostredne po ovulaci), napr. 23., 24., 27., 22. den atd. Tazke take ovulace probehla v ruznych dnech.
Nyni jsem podle doktoru v 36. tydnu tehotenstvi - vypocitano dle posledni menstruace. Doktori uzivaji formuli, ktera baziruje na prumernych statistikach, ktere ale nereflektuji individualni prubeh cyklu. Takze podle mych detailnich zaznamech jsem nemohla otehotnet v den kdy jej stanovili doktori (mam take svuj statisticky zaznam ve kterych dnech probehla ovulace a kdy jsme s manzelem po sobe zatouzili :o)). A proto jsem spis teprve v 34. tydnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.