Prostě mi to nedá abych taky nezareagovala na Jitku a její vulgárnost.Mám 14.měs.mimi a dosud jsem myslela,že pokud jsem kojila tak dělám jen dobře,že kojím např.u doktora kde jsem prostě musela být nebo při delší procházce na lavičce když to bylo nutné zakryla jsem se plenou a myslela,že má malá má vše co potřebuje tedy MM,které má správnou teplotu a dostává ho naprosto hygienicky!!A teď koukám,že to bylo špatně po porodu jsem se měla zavřít doma a být zavřená a užírat se zlostí po celou dobu kojení. Paní JItko nespadla vy jste sem z nějaké hodně dávné minulosti??Po přečtení vašeho přísp.mi fakt připadá,že jste někde zaostala. A navíc preferujete jak by maminky měli být slušné a měli mít morální zásady,taky jste mamina a přitom máte slovník jako dlaždič-samá sprostota,ale ono se hezky nadává a haní když můžete schovat totožnost co ? Myslím,že v tom bude spíš nějakej mindrák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.