nazdar ovulace opravdu může přicházet jindy než je stanoveno "průměrne". Po roce symptotermální metody můžu říct, že u mě ovulace zatím neproběhla dříve než 20. den. Ale je fakt, že moje cykly jsou 30-ti i více denní.
Jsem strašně ráda, že jsem tady na rodině objevila i jiné holky co používají tuhle metodu.
Jste tady některá, která metodu používá i k oddálení těhotenství, nebo jste všechny snažilky. V dnešním světě si připadám jako blázen, když nepoužívám žádné pilulky ani kondomy. Myslím, že tak dobrá polovina národa o téhle alternativě ani neví, a přitom o kondomech a pilulkách se děti učí už na základní školy. Ozvěte se jaké máte vy zkušenosti s touhle "odchylkou" od průměru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.