No tak jsem dneska zase nakoukla do té diskuse na porodnici.com pod článkem o tom kde porodit, a už jsem ani neměla potřebu to komentovat - co k tomu dodat...
Je pravda, že hodně holek je registrovaných tady i tam (na ženě-in/porodnici) a taky je pravda (jako stará žena-in mohu povtrdit), že kdykoliv dojde k diskusi na nějaké kontroverznější téma, objeví se anonymové (anonym?) a projevuje se přesně tak, jak předvedl ve výše zmíněné diskusi. A již jednou se sám přiznal(a), že má registraci na ženě-in a takto i přístup do všech diskusí na tomto serveru, kde se dá o kterémkoliv uživateli zjistit dost soukromých údajů (prostě si přečte, o čem jste se bavily s kamarádkou) a ty pak na vás vytahuje a zneužívá jich.
A podle písemného projevu jej už lze docela dobře poznat. O lékaře podle mého skromného názoru nepůjde, ti by se snad na takovouto úroveň diskuse nesnížili, a pak, inteligence zmíněného je přece jen o něco nižší. Rovněž tak kultura projevu:)
Jenže redakce ženy-in s ním z mě (a nikomu jinému) neznámých důvodů odmítá cokoliv dělat a tak nám, slušným uživatelům, nezbývá než jej ignorovat. Pokud chce někdo "diskutovat" tak, že píše zásadně velkým písmem (jako by na vás řval) a používá vulgarismy a ponižující urážky nejhrubšího zrna, nemá cenu se s někým takovým vůbec o něčem bavit. Nadto nemá-li žádné jméno nebo používá jména všech možných diskutujících.
Co se týče přirozených (a domácích) porodů, stojíme my, domorodky a jejich příznivci, na začátku cesty a s podobnými "diskutujícími" se prostě ve všech etapách této cesty budeme setkávat. Obrňme se proto a nenechme se odradit. Výsledek bude stát za to:)
Bubuli - díky za RADY, velmi pěkně zpracováno, jednoduché, přehledné... myslím, že lidé jako ty budou (měli by!) časem vydávat mnohem více knih a publikací než lidé typu MUDr. Pařízka a jemu podobných.
Předchozí