Ahoj Janinko a ostatní skoromamči a snažilky, hlásím že bříško roste, ale temné dny genetických testů jsou teprve přede mnou. Ale důležité je, že se podařilo touhle metodou otěhotnět nejen mně, ale i dalším snažilkám přede mnou i po mně - takže je velká naděje pro Vás všechny stále se snažící. Myslím na Vás, i když většinou přečtu příspěvky a sama nic nenapíšu. Jak jsem slíbila, tak sem budu chodit kontrolovat, jak to jde :)) Vydržte s optimizmem a nadějí - moc Vám držím palce i pěsti a jsem v duchu s Vámi :)) Emka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.