Takhle ostrá diskuze už tu dlouho nebyla.Přece není v téhle zemi taková bída,aby musela žena,která nemá žádný zdravotní problém jít na interupci.Neodsuzuji je,jen se mi to těžko chápe.Pokud na ni neprší někde pod mostem a má střechu nad hlavou,proč pod tu samou střechu neschová ještě malé dítě.Copak neexistují kamarádky,které těch pár hadříků do začátku půjčí?Copak se všichni tolik bojí reakce okolí?Já mám čtyři děti a nedovedu si představit,že bych při dalším otěhotněním měla jít na interupci.To bych se prala jako lvice.Malou kojím,je jí 18 měsíců.Cenu Sunaru ani neznám.Plínky pročurá za měsíc za 300,-Kč.Za tisíce toho nesní.Mateřská i porodné jsou již slušně vysoké,tak jaké existenční problémy?Nejstaršímu synovi je 14 let,za pár let taky určitě založí rodinu.On i jeho sourozenci.A na rovinu říkám,že kdybych měla kousat jako babka kořínky,nedopustím,aby si nechali některý dítě vzít.Tedy potencionální snachy.Budu je podporovat do roztrhání těla.Zní to jako fráze.Ale není.Je mi 33 a už jsem zažila dost.Dobrého i zlého.Všechno se dá dokázat a zvládnout.Jen nezapomínejte,že nejste na světě sami.Určitě je kolem vás někdo,kdo by pomohl zachránit život vašemu nenarozenému dítěti.Třeba jen tím,že by vás podpořil a podal pomocnou ruku
Nechci nikoho soudit,opravdu proti potratům nejsem.Jen to lidsky nechápu.A navíc si myslím,že je to pro tu kterou ženu pak strašné trauma.Nezlobte se za tenhle román,ale musela jsem k tomu něco připsat
Předchozí