ahoj holky mám říjňátko 2001,takže už kluka jako buka...teď propadl fenoménu spiderman a musí mít od něj všechno....a taky je hyperaktivní takže mám pocit,že ho někdy nezvádám,máte to někdo taky tak?? navíc se teď snažíme už půl roku o druhé a marně,ztěžuje nám to i to,že manžel jezdí s kamionem do ciziny,takže se moc často nevidíme,jsem z toho už na dně,protože ještě jedno dítě moc chceme...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.