V Podolí jsem rodila před třemi lety. To, co jsem se nyní dočetla o této porodnici mě opravdu šokovalo. Za ty tři roky se mohlo ledacos změnit, ale změnilo se opravdu nebo je to jenom klamavá reklama? Běhěm první doby porodní jsme do směla do sprchy, ale teplota vody byla až nesnesitelně nízká. Moje výslovné přání o neprovádění nástřihu jaksi nedopadlo, respektive dopadlo čtrnácti stehy, půlroční obrovskou bolestivostí při sezení a přetrvávajícími problémy s inkontinencí - trochu trapné v šestadvaceti :( Ihned po porodu jsem chtěla mít dítě u sebe, sestry ihned pochopili jako šest hodin. A to ani nemluvím o urážlivých až sprostých poznámkách na mojí adresu, důvodem bylo jiné příjmení moje a dítěte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.