Chtěla bych také poděkovat za hezký článek, který musel dát jistě hodně práce. S STM mám také zkušenost. Asi rok a půl ji s partnerem používáme, zatím proto, abychom ještě neměli miminko. Zkušenosti jsou opravdu dobré. I když mám po skončení horm antikoncepce dost rozházenou a nepravidelnou MS. Podle sledování hlenu a teploty pokaždé poznám nadcházející OV (ověřovala jsem si to také ovulačními testy). Jenom teď naposledy jsem byla hodně překvapená. Podle mého pozorování vše směřovalo k OV = začala klesat teplota a objevoval se "bílkový" hlen, ale za dva dny přišla MS u které se mi pěkně točila hlava. Pořád jsem tomu nerozuměla, ale asi šlo o anovulační cyklus. Máte někdo nějakou zkušenost s ojedinělým anovulačním cyklem. Díky za odpověď a už se těším na pokračování článku!-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.