Přidat odpověď
Po pravdě řečeno, toto by měla psát má žena, ale nebojte se, ona se přidá. Takže, při našich otevřených rozhovorech o sexu přišlo na řadu téma milování se se ženou. Moje kočička nasadila svůj typický výraz typu "to by se mi líbilo", což mi, pochopitelně neuniklo a začal jsem klást doplňující dotazy. Nu, slovo dalo slovo a po čase jsme se seznámili s jinou dvojicí, kde dívka měla tentýž sen. Tak se holky daly dohromady, tak nějak si padly do oka a stalo se to. Podrobnosti a zážitky dodá manželka, jistě pochopíte, že tím vám nemohu posloužit. Já se zastavím spíše u toho, jak jsem to vnímal. Kladně. To co může dát mé ženě jiná žena, to já jaksi dodat nemohu a tak to nepovažuji ani za nevěru ani za něco nenormálního. (Klidně si na mě řvěte) Některé ženy mají prostě občas takovou tužbu, daleko více než muži a tak se to prostě tak nějak semele a z mého hlediska by nebylo vhodné tomu bránit nebo se kvůli tomu jakkoliv rozčilovat a neodpustím si na závěr větu, že jsem pyšný na to, že mi žena "nasadila parohy" s jinou ženou, je to pro mě známka toho, že se mi podařilo mojí skvělou manželku oprostit od předsudků, bloků a falešné morálky, kteréžto hanebnosti jí bránily v minulosti realizovat všechny její sexuální sny a představy. Mimochodem, ujišťuji vás, že i kdybych tyto představy mé ženy popsal slušně a použil latinských výrazů, že i tak to bude v tomto auditoriu nepublikovatelné:-))
Předchozí