Sla jsem do Motola znovu,protože jsem tam byla celkově spokojená a věřila,že všechny sestry nemohou být stejně protivné (třeba byly zrovna dost unavené),na jaké jsem měla štěstí minule a bylo to už po pěti letech.Tentokrát byly sestry milé,jen ne příliš všímavé - na sále. S odd.šestinedělí,s vybavením,s péčí,zvláště dětských sester,jsem byla při obou porodech velice spokojena.Takže jsem pouze svým příspěvkem chtěla říci,že Motol je dobrá porodnice,ale nastávajícím maminkám,zvláště prvorodičkám, u kterých se to může protáhnout,doporučuji mít u sebe někoho blízkého,z důvodu málo všímavého personálu.Žádná sestra u vás v první době porodní stále nebude,ani kdyby nikdo jiný nerodil,což jsem zažila.Manžel k porodu jít nechtěl,maminka už to také se mmnou prožívat nechtěla (první porod trval 12hodin),a já jsem si napodruhé dost věřila,že to zvládnu i sama - což jsem také zvládla,pouze hodina bolestivých stahů, ale nemusí to každé mamince takhle krátce trvat.Takže,měla jsem požádat nějakou kamarádku,to je fakt.To je vše.
Předchozí