já rodila letos v dubnu. Porod proběhl rychle (druhé dítě). Využila jsem vanu, ve které jsem stihla mezi 2 min. kontrakcemi i usnout :-)
"Prohekala" jsem si to na sále. Rodila jsem v noci, takže relativně klid, ok.
Co se šestinedělí týče:
využila jsem nadstandart a byla jsem fakt ráda. Ten pocit, že nikoho neruším a nikdo neruší mě - nad zlato!!Nadstandarty jsou 3, z toho dva mají okna na rušnou ulici( zrovna i já) - což nechápu. Co mi ale fakt lezlo na nervy, je, že na každej prd tam je extra uklizečka. Přijde jedna- vynese koše, za 5 minut druhá - uklízí koupelnu, za ní další (té jsem řekla, že už tady jedna uklizečka je a odzbrojila mě odpovědí, že ona je tu na podlahy), to už jsem šla do kolen. Ale prý to tak bývá všude v nemocnicích a všech odděleních.
Co se jídla týče: studený, studený, studený... nechávejte si to ohřát, i když personál bude mít otrávenej ksicht.
Porodnice se mi líbí - nová, čistá apod. jen mi tu chybí nějaká organizace. V budově porodnice je jeden automat na teplé nápoje - nic ke čtení a žádnou dobrůtku si tam nekoupíte :-(
Velkou chválu si zaslouží snad jen sestřičky na novorozeneckým. Ty mi fakt pomohly a všechny jsou moc fajn.
Předchozí