Ahoj,
už jsem tady přečetla snad vše, teď čekám jako asi spousta žen. Zkoušeli jsme teď ovulační testy, měření teploty i prstíčkovou metodu a Proveru na prodloužení cyklu (předtím cyklus i 20 dní). Teď bych to měla dostat, ale zatím nic, tak jsem si udělala test, ale ten negativní. Tak nevím nevím. Máte někdo zkušenosti s ovulačními testy? Měla jsem tam jeden den dvě čárky, ale ta testovací byla světlejší, tak jsem druhý den čekala, že bude tmavá a bude to ovulace, ale byla tam jen jedna, takže ovulace byla asi ta světlejší čárka předchozí den. No, zkoušeli jsme to pořád. Nevíte někdo, jestli když ta testovací čárka není úplně tmavá, jestli to nemůže znamenat nějaký problém, třeba že ovulace neprobíhá tak jak má? V návodu píší, že musí být stejně tmavá nebo i tmavší než ten kontrolní proužek a to jsem já neměla.
První dítě se nám podařilo asi 3 měsíce po svatbě bez jakýchkoli problémů, ale teď to nějak řešíme, jelikož se nedaří přes půl roku. Děkuji za rady a všem co chtějí mimi, držím pěstičky :-) O.
Předchozí