Ahoj holky,Chtěla jsem se jen zeptat,můžete mi pomozt? Snažime se z přítelem počít miminko...Od 5.5 což jsem měla ovulaci mám teplotu kolem 36,5 až 36,8 a od 9.5 mám teplotu už přes 37,3.Večer se mi dokonce stavá že mi vyskočí až na 37,8,Nemáte stěma teplotama některá větší zkušenosti???Menzes mám dostat asi 18.5.ale nevydržela jsem to a udělala si test Best 2 a 7 day.Oba měli slabounkou čárečku,tak doufám že mi to vyjde.Děkuju za případné odpovědi.A všem co se snaží at to výjde.Ahoj Martina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.