Maminy,já jsem rodila v NEM.V Hradišti 1.5.2007.a nemužu si stěžovat vůbec na nic.Byl to můj první porod a porodní asistentky byli skvělě.!!!byli moc milé a při porodě jsem měla celou dobu i P.dortorku POSSELTOVOU,která byla taky moc hodná.A na šestinedělí,jsou určitě sesrty které mají často své dny,ale myslím si že to nemají určitě taky jednoduché.Za to sestřičky na novorozeneckém jsou opravdu andělé!Tímto bych taky chtěla poděkovat P.Křivákové za její trpělivost,kterou měla semnou i se Simonkou!!Děkuji!!!A příště až pujdu zase rodit tak jedině do Hradiště!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.