Chtěla bych vyjádřit velkou spokojenost s porodní částí, obzvlášť paní asistentce Burianové, která byla opravdu skvělá (přesně řekla co, kdy a hůlavně jak dělat - dýchání, tlačení,...), a také mladému lékaři a anezteziologovi (bohužel jsem přes bolesti neviděla na vizitky, takže jména nevím :)). Měla jsem vyvolávaný porod, takže bolesti docela síla, ale díky nim byl porod tím nejkrásnějším zážitkem, a výsledkem je naše nádherná dcera.
Na šestinedělí to docela ušlo, jen WC byl teda "humáč" - o nějaké hygieně nemohlo být řeči (a taky dveře z obou stran s nemožností se zamknout byly "bezvadné"), sprchy sice předpotopní, ale dalo se vydržet.
Docela mi vadilo, že mi nikdo nepomohl s kojením (nepočítám pomoc při prvním přiložení), a jako prvorodičce mi ani nikdo neukázal, jak mimčo správně vzít, jak ho oblíct...
Sestry byly docela ochotné, až na jednu, která mě v noci hodinu po porodu nechala utírat zem u postele (pokapala jsem ji nechtěně krví a byla jsem otázána, Jak se mi to mohlo stát?) - prostěradlo od krve jsem měla celý týden pobytu, prý nebylo čisté prádlo.
Dětská doktorka byla ale super, hodně ochotná a milá.
Celkově ale na pobyt tady vzpomínám v dobrém a na porodní část jen v tom nejlepším.
Předchozí