Pro porodnici v Krumlově jsem se rozhodla na základě doporučení několika známých i porodních asistentek, které vedly kurz přípravy k porodu. Vzhledem k tomu, že můj manžel nechtěl být u porodu dala jsem přednost malé porodnici s osobním přístupem před nemocnicí v Č. Budějovicích, přestože tu bydlím. A rozhodně jsem nelitovala. Veškerý personál byl skvělý, největší poděkování pak patří paní doktorce Římanové a setřičce Dáše, které pomohli 9. 2. 2007, při dost dlouhém a vyčerpávajícím porodu, na svět mému Ládíkovi. Jestli se rozhodneme mít druhé mimčo, určitě pojedu znovu do Krumlova.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.