Ve zlínské porodnici jsem rodila již dvakrát a můžu ji všem maminkám vřele doporučit. Manžel byl u porodu se mnou a opravdu to moc pomohlo. U obou porodů jsme měli moc hodné sestřičky, hodně se nám věnovali a moc pomohli. Manželovi uvařili i kávu. Ondřáška jsem po porodu bohužel nedostala na kojení protože byl podchlazený, ale Adelku mi dali okamžitě. Je to ten nejkrásnější pocit na světě, člověk hned zapomene na všechnu bolest. I když můj muž řekl u obou porodů, že to byla brnkačka. Velmi se mi líbilo, že jsem si porodní sál mohla před prvním porodem prohlédnout. Na novorozeneckém oddělení byli taky velmi hodné sestřičky, pořád se chodily ptát, jestli něco nepotřebujeme. Malou výtku mám pouze k jídlu, chuťově nic moc, to by tak nevadilo, pár dní se to dá vydržet, ale dali nám paštiku ve střívku a zatavený salám, což se bez nože nedalo otevřít, bylo komické pozorovat maminky, jak s tím jídlem válčily. Já si šla vyptat nůž. Taky mi trošku vadilo měření teplot tak brzo ráno, pán, co nabízí čtení a úklid a stlaní postelí. Vždyt uklízet by se mohlo, až jdou maminky na snídani. Taky bych chtěla doporučit maminkám, aby si do porodnice vzaly nafukovací kruh, na těch židlích se u jídla nedá sedět. Doufám, že tady ten poslední kus nevyzněl nějak negativně, s porodnicí jsem byla moc spokojena a kdybych si pořizovala další dítě, nebudu váhat a půjdu opět do Zlína.
Předchozí