Ahoj. Rozhodne bych nerada nekoho stresovala pred Motolem nerada bych, kdyby nekdo bral muj zazitek prilis vazne. Verim, ze jsem byla vzjimkou. Slysela jsem i plno kladnych ba velice kladnych nazoru n aporod v Motole. Muj porod tam beru jako horor jako nocni muru, ktera ani po neuveritelnych 6,5 letech me neopustila. Dodnes me mrzi, ze jsem nejakym zpusobem nekde nereagovla, nestezovala si a nezjistila si jmena dotycnyh osob. Lidskej pristup byl opravdu hroznej ba zadnej. Od te doby mam hruzu z nemocnic a z lekaru, kteri se korunuji na pany Bohy. Ted jsem tehotna a.... a bojim se. Po zkusenostech v Motole se tak bojim. Rada byh to vypravela cely, ale jsem lina a nemyslim, ze to je to dulezity. Jen to ponauceni co jsem si z toho vzala...je....chci partnera pri porodu a musim si pred porodem vybrat nekoho kdo mi bude "sedet" a samozrejme si ho zaplatim. Na blint uz nikdy. Spolehat na stestenu se nekdy nevyplaci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.