Tak , konecne jsem se dostala k tomu, abych i ja napsala prispevek k teto uzasne porodnici. Do vinohrad uz nikdy vic. Samotnej porod je řezničina, žadná umrtvení při šití , požádáte-li o cokoli, bude vám to zamítnuto. Co se týče sester na oddeleni sestinedeli. Ve dne jsou tam mlade prijemne ochotne holky, v noci je to peklo, hnusny stary megery zakouřený od cigaret, když jsme poprosila o příkrm dali mi sklenku od presnidavky strikacku a sunar kterej dost zapachal, ani se nenamahali ho ohřát natož připravit nějaky novy. Absolutní nezájem když krvácíte moc, máte příděl 10vložek na den, jak mi bylo řečeno. Nemluvně o tom když se Vám náhodou stane, že si zamažete od krve košili, novou dostanete až ráno a ještě s kupou výčitek. Nadstandartní pokoje: to co má být velikostí jednolužkový pokoj je ve skutečnosti krcálek se třemi postelemi natlačenými na sobe, sprcha totálně prohnilá a olupující se omítka. Asi tak, člověk by to přežil tech par dni ale kdyz si za to účtujou 500kc/noc tak je to docela sprosty. Takže doporučuju běžte rodit jinam:). Opravdu:)
Předchozí