| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Ahoj "Motýlku" :-)

takže: rodila mě MUDr. Lovásová - milá, klidná a hlavně "jemná". I když tu jsem si vlastně užila nejméně :-) Porodní asistentky byly super - bohužel nevím jména, cca 35-45 let, taky klidné a moc hodné.

Na pokojích, jak už jsem psala jsem byla spokojená,jelikož jsem měla ten nadstandart. Je to opravdu úleva mít vlastní pokoj a soc. zázemí. I když jsi tam vlastně sama a s nikým nepromluvíš ani slovo - přesto bych neměnila, ani za mák :-)
Vše jsem snad už popsala v minulém příspěvku. Nejvíc mi vadila asi ta garda nekonečně se střídajících uklizeček.

Sestry na novoroz. byly moc hodné, milé. Vždy vyšly vstříc. Nesetkala jsem se s žádnou protivnou.

RADY PRO BUDOUCÍ RODIČKY:

A) přibalte si vlastní vložky (nejlépe křidélka a long night) - já spotřebovala cca 20 ks. Tady dostanete ty vatový v "obvazu" - sice pěknej balík, ale komfort nic moc.
B) dále plínky pro mimča - dostala jsem cca 10 plínek a dalších 12 jsem spotřebovala vlastních.
C) můžete nosit kalhotky - mě teda doktoři nic nevyčítali. Slyšela jsem obavy, že kvůli tomu Dr. zlobí (kvůli hojení šití), ale určitě když to jde, tak větrejte :-))
D) zásobujte se jídlem, pitím a zábavou- časopisy apod. (já jsem teda byla docela rozjedená a nemít manžela kuchaře, tak jsem se určitě nepřejedla :-))

Já vím, zní to jako kritika a vyznívá to v neprospěch nemocnice, jakože to tam stojí za starou belu. Ale všichni víme, že peníze se strácí a utápí v jiných ménědůležitých oborech a sestry a doktoři s tím nic nezmůžou. Hlavní stejně je atmosféra, pohoda, vlídné slovo než uječený arogantní personál v luxusním zařízení, nebo ne? ;-)

Takže s chutí do toho a půl je hotovo!
Já se teda na svůj druhý porod moc a moc těšila (i když jsem chvílema pak i klela :-D )

Ještě na závěr: nevím, co je to v poslední době za manýry vybírat si porodnici, jak zájezd v katalogu. Tady nejsme v Praze, kde jich je 5, 6. Já bych jinam stejně nejela, protože když teď kdykoliv jedu přes Husovku, můžu si říct: "a jéé. tady jsem měla pokoj, tady jste za mnou chodili na návštěvu, jakpak se tam mají další maminky..."

Tak se maminky těšte, ten uzlíček, co si přivezete domů, za to moc a moc stojí!!!

Monika 25 let, děti 7 let a 1 měsíc :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.