Ahojky! K těm těhotenským testům musím dodat že záleží na množství hormonů ženy v těhotenství. Když jsem čekala první tak mi vyšel negativně a po třech dnech mi doktorka řekla že jsem v sedmém týdnu(což už je dost na to aby to test odhalil - podle tabulek). Taky mě mrzí že ti to těhotenství tentokrát nevyšlo. My s manželem čekáme na tento zázrak něco přes tři roky, vyzkošela jsem snad vše-od měření bazální teploty přes ovulační testy, počítání plodných dní, Jonášovu metodu, prstíčkovou metodu a zasekli jsme se na vitamínech a čekání) Zase si říkám že všechno trápení má svůj důvod. Třeba tě ještě něco čeká než se ti to miminko povede. Na první jsem si taky počkala dva roky a za tu dobu se toho stalo opravdu hodně v čem by to miminko bylo dost těžký mít....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.